Căpitanul selecţionatei maliene de fotbal, Hamari Traore, a fost suspendat marţi de federaţia de fotbal din ţara sa pentru că a criticat conducerea forului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hamari Traore (32 de ani) a publicat recent o scrisoare deschisă în care a fost foarte critic la adresa conducătorilor fotbalului malian, punând sub semnul întrebării modul în care funcţionează federaţia de fotbal a statului african. Comisia de disciplină a federaţiei l-a convocat pe căpitanul echipei naţionale, dar acesta nu a răspuns, iar organismul conducător al fotbalului malian a fost sancţionat, alegându-se cu o suspendare „pentru încălcarea onoarei şi demnităţii, instigare şi rebeliune împotriva echipei naţionale şi a fotbalului malian”.

Traore, fundaşul echipei spaniole Reaşl Sociedad, este susţinut de alţi internaţionali din Mali, care ameninţă că vor boicota echipa naţională dacă liderii federaţiei nu vor lua măsuri pentru remedierea crizei prin care trece fotbalul din această ţară africană.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Naţionala statului Mali a fost eliminată în sferturile de finală ale ultimei ediţii CAN şi ocupă doar locul patru în grupa sa din calificările pentru Cupa Mondială 2026. Selecţionata maliană nu mai are antrenor de la demiterea lui Eric Chelle, pe 13 iunie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.