Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) a anunţat într-un comunicat de presă că Pedro, atacant central al naţionalei braziliene şi star al echipei Flamengo din Rio de Janeiro, s-a accidentat grav la genunchiul stâng, miercuri, în timpul unui antrenament al Selecao.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„După un examen clinic şi un RMN, s-a confirmat că jucătorul şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior”, a precizat CBF.

Pedro, în vârstă de 27 de ani, s-a accidentat în timp ce se antrena cu echipa Braziliei la Curitiba, înaintea meciului de vineri cu Ecuadorul şi a celui de marţi cu Paraguay, din preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

El suferise deja aceeaşi accidentare, dar la genunchiul drept, în 2018, când era la Fluminense.

Acest tip de accidentare duce de obicei la o indisponibilitate de mai mult de şase luni.

Atacantul, care a marcat 30 de goluri pentru Flamengo în 43 de meciuri în acest sezon, era una dintre marile speranţe ale selecţionerului Dorival Junior de a întoarce soarta Braziliei.

Seleção are patru meciuri la rând fără victorie şi ocupă în prezent locul şase în grupa Conmebol, de calificare la Cupa Mondială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.