Jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, campioană olimpică la Tokyo în 2021, va reveni în competiţii la turneul ITF W75 de la Hamburg, la şase luni de la naşterea fiicei sale Bella.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Bencic, 27 de ani şi fost număr 4 mondial, a primit o invitaţie pentru a participa la turneul care va începe în data de 27 octombrie.

"Vreau să îmi testez capacitatea în competiţie pentru a vedea la ce trebuie să lucrez ca să fiu aptă pentru sezonul următor. De asemenea, vreau să văd cum pot combina viaţa de zi cu zi cu un turneu cu Bella”, a declarat Bencic.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Jucătoarea elveţiană a jucat ultimul său turneu în septembrie 2023, la San Diego. Campioană olimpică în 2021 la Tokyo, ea are în palmares şapte titluri în circuitul WTA, dintre care ultimul la Abu Dhabi, în februarie 2023.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.