Baschetbalistul lituanian Donatas Tarolis şi-a prelungit contractul cu vicecampioana CSM Oradea, cu care va evolua în sezonul viitor şi în preliminariile Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tarolis va juca al treilea sezon la CSM Oradea.

”Ne bucurăm să-l avem în continuare alături de noi şi suntem siguri că va aduce o contribuţie valoroasă şi în sezonul următor”, a transmis CSM Oradea.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Donatas Tarolis are 30 de ani, este înalt de 2.04 metri şi joacă pe poziţia 4, semnând primul contract cu vicecampioana în 2022.

Tarolis are 12 sezoane la nivel de seniori. A debutat în liga a 2-a din ţara sa natală, alături de Gargzdai Bremena, după care a trecut în primul eşalon, la Zalgiris Kaunas. A petrecut apoi un an în Austria, cu Arkadia Traiskirchen, iar în 2016 a semnat cu Lietkabelis, formaţie la care a petrecut trei sezoane.

Între 2019-2021 a jucat la campioana U BT Cluj, cu care a câştigat tilul şi Cupa României, iar înainte de a fi transferat de CSM Oradea a mai evoluat la Afyon Beledyie (Turcia) şi Buducnost Podgorica (Muntenegru).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.