Echipa de baschet masculin FC Argeş Piteşti a fost acceptată direct în grupele FIBA Europe Cup, iar CSM Constanţa va debuta în preliminariile competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a X-a ediţie a FIBA Europe Cup va reuni 40 de echipe la start, din care 15 au fost acceptate direct în sezonul regular. Între acestea se numără şi FC Argeş Piteşti.

În calificări vor evolua 14 formaţii, între care şi CSM Constanţa.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Tot în grupe vor ajunge maximum 18 echipe învinse în preliminariile Ligii Campionilor şi care au optat pentru continuarea parcursului în FIBA Europe Cup. Între acestea s-ar putea afla şi vicecampioana CSM Oradea, care va începe sezonul continental în preliminariile Ligii Campionilor.

Meciurile din preliminarii se vor juca tur-retur, în 24 şi 27 septembrie.

Tragerea la sorţi va avea loc în 19 iulie, la Munchen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.