Echipa de baschet masculin Dinamo Bucureşti a fost învinsă miercuri, în deplasare, de formaţia germană Bamberg Baskets, scor 93-78 (39-41), în primul meci din grupa B a ENBL, competiţie în care Dinamo evoluează în premieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Feazell 21 puncte, Teague 15, pentru gazde, respectiv Grasu 19, Roberts 15, pentru Dinamo.

 

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Următoarea partidă din grupa B pentru formaţia dinamovistă va avea loc în 15 octombrie, pe teren propriu, cu Legia Varşovia.

În grupa A joacă şi finalista ediţiei precedente CSO Voluntari, prima partidă fiind programată în 8 octombrie, acasă, cu Dziki Varşovia.

În sezonul 2024-2025 participă 18 echipe din 12 ţări europene, împărţite în două grupe.

Primele patru clasate vor ajunge în sferturile competiţiei, în care se va juca încrucişat pentru semifinale, iar ulterior pentru Turneul Final Four.

CSO Voluntari a jucat sezonul trecut în premieră în ENBL şi a ajuns până în finală, câştigată de Bakken Bears.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.