Campioana U Banca Transilvania Cluj a anunţat, luni, transferul jucătorului american Kevin Hervey, câştigător al EuroCup în 2022 şi care a jucat 10 partide în NBA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hervey are 28 de ani, 2.06 metri înălţime şi joacă pe postul 4. Originar din Dallas, a jucat la Colegiul UT Arlington, fiind numit Sun Belt Conference Player of the Year. În 2018 a fost draftat în NBA de Oklahoma City Thunder, pentru care a jucat 10 partide.

În Europa a făcut parte din loturile echipelor Lokomotiv Kuban, cu care a jucat şi în EuroCup, pentru ca în 2022 să câştige trofeul cu Virtus Bologna.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

În stagiunea precedentă, Hervey a jucat la Pallacanestro Reggiana (Italia), respectiv Hapoel Holon (Israel). Alături de israelieni, baschetbalistul de peste ocean a prins trei partide în Liga Campionilor, cu medii de 13 puncte, 7.3 recuperări şi 2.3 pase decisive.

În campionatul israelian, americanul a adunat 16 partide, cu medii de 12.9 puncte, 4.9 recuperări şi 1.4 assist-uri, respectiv 1.4 intercepţii.

Cu U BT Cluj, Hervey va reveni în BKT EuroCup, primul meci fiind programat în 25 septembrie, în BT Arena, cu Cedevita Ljubljana. Meciurile din tur se joacă între 24 septembrie – 29 noiembrie, după care returul va avea loc în perioada 3 decembrie – 5 februarie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.