Campioana U BT Cluj şi-a aflat, vineri, la Barcelona, adversarele din grupa B a BKT EuroCup, competiţie în care sezonul trecut a ajuns, în premieră, până în sferturile de finală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit tragerii la sorţi de vineri, componenţa grupelor este:

A: Hapoel Tel Aviv, Gran Canaria, Joventut Badalona, ratiopharm Ulm, Buducnost Podgorica, Beşiktaş, Bahcesehir College Istanbul, Wolves Vilnius, Energia Trento, Trefl Sopot;

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

B: Valencia Basket, Hapoel Ierusalim, JL Bourg, Turk Telekom Ankara, Umana Reyer Veneţia, Aris Salonic, 7bet-Lietkabelis Panevezys, Cedevita Ljubljana, Towers Hamburg, U BT Cluj.

La tragerea la sorţi de vineri, campioana României a făcut parte din urna a 10-a valorică.

Meciurile vor începe în 24 septembrie. Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua eliminatoriu în optimi. Sistemul continuă cu meciurile din sferturi, semifinale şi finală.

În 2024, Paris Basketball a câştigat trofeul BKT EuroCup, competiţie în care campioana U BT Cluj a ajuns în premieră până în faza sferturilor de finală, în care a cedat în faţa London Lions, în manşă unică, cu 91-79.

Cu un an înainte, U BT Cluj a fost debutantă în EuroCup şi a încheiat grupa A pe locul 9, ratând optimile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.