Atacantul francez Kingsley Coman va rămâne la Bayern Munchen. Directorul sportiv al clubului din Munchen, Max Eberl, a confirmat informaţia duminică, după ce echipa lui Vincent Kompany a învins Freiburg cu 2-0 în Bundesliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Kingsley Coman rămâne cu noi”, a spus simplu Eberl.

Dorit de Al-Hilal, jucătorul de 28 de ani îşi va petrece al zecelea sezon în Bavaria.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Duminică, în meciul cu SC Freiburg, Coman l-a înlocuit pe compatriotul său Mathys Tel după o oră de joc. Fostul jucător de la Juventus şi PSG a jucat în primele trei meciuri oficiale ale sezonului pentru Bayern Munchen, intrând de fiecare dată din postura de rezervă. El a marcat şi în Cupa Germaniei, împotriva SSV Ulm 1846.

Kingsley Coman, care a jucat doar câteva minute împotriva Olandei la EURO 2008, nu a fost convocat de Didier Deschamps pentru meciurile din septembrie.

Aflat sub contract până în 2027 cu Bayern Munchen, Kingsley Coman va trece în următoarele săptămâni de pragul de 300 de meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.