Meciul din Grupa F dintre Cehia şi Turcia, scor 1-2, din grupa F de la Euro-2024, a fost unul animat, arbitrul Istvan Kovacs acordând 18 cartonaşe (16 galbene şi 2 roşii). Un record în istoria Campionatului European.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi turcii s-au impus (2-1), meciul a fost animat pentru că s-a jucat adesea la limită, iar după fluierul final a avut loc o încăierare. Arbitrul meciului, Istvan Kovacs, a avut mult de lucru, împărţind un număr record de 18 cartonaşe (16 galbene, 2 roşii). Pe lângă Antonin Barak, care a fost eliminat pentru două galbene în prima repriză (11 şi 20), partenerul său Tomas Chory a fost şi el eliminat după meci.

În tot acest haos au fost avertizaţi şi marcatorul ceh Tomas Soucek, dar şi tânăra vedetă turcă Arda Güler.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În urma rezultatului de la Hamburg, Turcia a acces în optimi, iar Cehia a fost eliminată.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! În fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă.

Evenimentul este susţinut de Betano şi Hidroelectrica.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.