Echipa naţională a Georgiei a învins miecuri seara, la Gelsenkirchen, scor 2-0, naţionala Portugaliei, în cadrul grupei F de la turneul final Euro 2024. În aceeaşi grupă, Turcia a dispus de Cehia cu 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deja calificată, Portugalia a intrat cu rezervele în meciul de la Gelsenkirchen şi Georgia a profitat. Vedetele Kvaratskhelia şi Mikautadze au înscris cele două goluri ale georgienilor, în minutele 2 şi 57, iar echipa condusă de francezul Willy Sagnol s-a impus cu 2-0.

În al doilea meci al grupei, la Hamburg, Turcia a întrecut Cehia, scor 2-1. Cehii au rămas în zece din minutul 20, când a fost eliminat Barak, iar Hakan Calhanoglu a deschis scorul pentru turci în minutul 51. Soucek a egalat în minutul 66, dar Cenk Tosun a marcat în minutul 90+4 golul victoriei turcilor. S-a terminat 2-1 pentru Turcia şi Portugalia a câştigat grupa, cu 6 puncte. Pe locul 2 s-a clasat Turcia, iar Georgia a venit pe 3, cu patru puncte, în timp ce echipa Cehiei, cu două puncte, părăseşte competiţia.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.