Fostul număr 1 mondial Andy Murray s-a impus, scor 6-3, 3-6, 6-3, în faţa lui Alexei Popyrin, locul 48 mondial, marţi, în primul tur al turneului ATP 500 de la Queen's. A fost cel de-al 1.000-lea meci oficial din cariera sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dintre cele 1.000 de meciuri jucate, scoţianul a câştigat 738, pentru un total de 46 de titluri, inclusiv trei Grand Slam-uri, 14 turnee Masters 1000, două medalii olimpice (2012, 2016) şi Turneul Campionilor.

De asemenea, a câştigat de cinci ori la Queen's - cel mai recent în 2016, anul în care a obţinut al doilea titlu la Wimbledon - devenind astfel deţinătorul recordului all-time al turneului.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

El a debutat la profesionişti în 2005 şi se alături altor 17 jucători care au mai jucat 1000 de meciuri în era Open.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.