Al-Nassr, clubul saudit unde Cristiano Ronaldo joacă din ianuarie 2023, ar dori să prelungească acordul portughezului pentru încă un sezon, până în iunie 2026. Acest lucru i-ar putea permite lui CR7 să rămână competitiv înainte de Cupa Mondială din 2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sub contract până în iunie 2025 cu Al-Nassr, Cristiano Ronaldo şi-ar putea prelungi contractul cu clubul saudit pentru încă un sezon.

Potrivit unui jurnalist talkSport, directorii lui Al-Nassr ar dori să reînnoiască acordul atacantului portughez (39 de ani), care a ajuns la club în ianuarie 2023.

Discuţiile sunt aşteptate să înceapă în această vară. În acest sens, Al-Nassr ar dori să îi ofere lui Cristiano Ronaldo şansa de a rămâne competitiv în vederea participării la Cupa Mondială din 2026.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

"Câştigarea Cupei Mondiale cu Portugalia a fost cel mai mare şi mai ambiţios vis al carierei mele. Din păcate, acest vis a ajuns la sfârşit", a declarat fostul star de la Real Madrid după eliminarea ţării sale în 2022.

Un an şi jumătate mai târziu, după eliminarea Portugaliei în sferturile de finală ale Euro 2024, Cristiano Ronaldo nu a dat nicio indicaţie cu privire la următoarea etapă a carierei sale internaţionale. Chiar şi aşa, turneul său a fost dezamăgitor, fără niciun gol marcat şi cu multe critici la adresa sa.

Cu Al-Nassr, însă, Cristiano Ronaldo s-a bucurat de un sezon de succes, marcând 44 de goluri şi oferind 13 pase decisive în 45 de meciuri în toate competiţiile. În august anul trecut, el a câştigat primul său trofeu în Arabia Saudită, Cupa Campionilor Arabiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.