Al Ittihad a anunţat, marţi, că antrenorul Marcelo Gallardo părăseşte clubul, în parte pentru că l-a lăsat pe tuşă pe Karim Benzema la jumătatea lunii februarie, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aşa cum se anunţa la 20 iunie, zilele lui Marcelo Gallardo la conducerea echipei Al Ittihad erau numărate. Preşedintele clubului nu a privit cu ochi buni stilul de management al argentinianului, în special în ceea ce îl priveşte pe Karim Benzema: "A făcut greşeli majore când a cerut scoaterea lui, ceea ce este inacceptabil".

La mijlocul lunii februarie, jucătorul francez nu a fost selecţionat pentru a juca în 16 optimile de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Cu câteva zile înainte, Benzema ceruse să părăsească echipa "temporar".

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Situaţia dintre antrenor şi jucătorul său devenise prea critică pentru a continua, iar preşedintele a luat decizia. Acesta a mai spus în iunie: "Benzema este o parte esenţială a proiectului Arabiei Saudite şi a clubului".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.