FC St Pauli şi-a asigurat duminică promovarea în Bundesliga după ce a învins, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia VfL Osnabruck.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC St Pauli, echipa unui cartier din Hamburg, a promovat matematic în Bundesliga după 13 ani de la ultima prezenţă în elita fotbalului german. Formaţia antrenată de Fabian Hurzeler a condus cu 3-0 pe Osnabruck, după golurile marcate de Afolayan, în minutele 7 şi 58, şi de Nemeth, în minutul 68. Oaspeţii au marcat golul de onoare în minutul 90+1, dintr-un penalti.

Înaintea ultimei etape, St Pauli este lider în clasamentul 2 Bundesliga, cu 66 de puncte, iar pe locul secund este Kiel, cu 65 de puncte. Ambele formaţii au promovat în Bundesliga, în timp ce ocupanta locului al treilea, Fortuna Dusseldorf, cu 60 de puncte, va merge în play-off-ul de promovare.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

FC St Pauli a mai evoluat în Bundesliga în sezoanele 2001-02 şi 2010-11. În ambele ediţii a ocupat locul 18 şi a retrogradat la final de sezon.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.