Un bărbat şi o femeie au murit luni după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat unde un şanţ. Echipajele medicale au încercat resuscitarea, însă fără succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc luni după amiază pe DN 605C în judeţul Vâlcea, pe raza localităţii Alunu. Echipajele medicale sosite la faţa locului au găsit un autoturism răsturnat într-un şanţ, în care se aflau, încarcerate şi inconştiente, două victime, un bărbat şi o femeie.

Femeia era decedată, iar în cazul bărbatului a fost aplicat protocolul de resuscitare, însă manevrele nu au dat rezultat, informează ISU Vâlcea.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Poliţia Judeţeană Vâlcea precizează ca bărbatul avea 64 de ani, iar femeia 60 de ani, iar cei doi erau din Târgu Jiu, judeţul Gorj. La volanul autoturismului se afla bărbatul. În urma accidentului a fost deschis dosar penal pentru stabilitea împrejurărilor în care acesta a avut loc.

Foto: IPJ Vâlcea
Foto: IPJ Vâlcea
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.