Autorităţile din Constanţa au activat, luni seară, Planul Roşu de Intervenţie după ce mai multe persoane de la un complex hotelier din Olimp, între care şi copii, au acuzat stare de rău şi senzaţii de sufocare. Opt copii, care sunt conştienţi, dar agitaţi, precum şi 12 adulţi sunt evaluaţi de echipajele SMURD prezente. Treisprezece persoane, între care şapte copii, au fost transportate la spital, alte 11 primind asistenţă medicală la locul solicitării. Planul Roşu a fost dezactivat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ISU Dobrogea a anunţat că Planul roşu de intervenţie a fost dezactivat la ora 19:55.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Au fost transportate la spital 13 persoane (6 adulţi şi 7 copii), iar la fata locului au fost asistate medical 11 persoane (6 adulţi şi 5 copii)”, a precizat sursa citată.
 
UPDATE - Potrivit ISU Dobrogea, au mai ajuns la spital un adult şi un copil cu un echipaj SMURD, un alt adult cu un SMURD, un adult cu o ambulanţă SAJ, trei copii cu doi aparţinători adulţi cu autospeciala de transport victime multiple.

UPDATE - ISU Dobrogea a mai transmis că 12 adulţi şi opt copii sunt în evaluare medicală la faţa locului. Toate persoanele sunt conştiente.
 
De asemenea, trei copii au plecat cu ambulanţe la Spitalul Mangalia.
 
UPDATE - Opt copii sunt evaluaţi medical de echipajele SMURD, ei fiind conştienţi, dar agitaţi, au precizat pompierii.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi că mai multe persoane ar fi intoxicate la un complex hotelier din Olimp. 
 
”Mai multe persoane (printre care şi minori) acuză stare de rău, senzaţii de sufocare, respiraţie greoaie. Pentru gestionarea eficientă a situaţiei, la nivelul judeţului Constanţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, au transmis reprezentanţii ISU.
 
Acolo s-au deplasat două autospeciale de transport victime multiple, un echipaj CBRN, cinci echipaje SMURD şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.