Poliţia Capitalei a transmis că sunt făcute verificări în incinta unei secţii de votare din Sectorul 6, după ce o persoană ar fi pierdut ştampila, în timp ce se afla în incinta unei secţii de votare. Conform unor surse, femeia care a pierdut ştampila ar fi reprezentantul USR. Poliţia Capitalei a mai precizat că poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat persoana în cauză, o femeie, în vârstă de 72 de ani, membru al comisiei, iar în urma efectuării controlului corporal şi al bagajului, asupra acesteia a fost găsită ştampila. USR a spus că după sosirea Poliţiei, la primul control filmat de către cei prezenţi în secţie, nu a fost găsită ştampila, deşi a fost controlat şi rucsacul reprezentantului USR. La cel de-al doilea control, ştampila de vot a fost găsită, în mod surprinzător, în rucsacul reprezentantului USR. Un alt caz a fost identificat de poliţişti, după s-au deplasat la o altă secţie din Sectorul 6 şi au identificat persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 82 de ani, iar în urma efectuării controlului corporal şi al bagajului, asupra acestuia a fost găsită ştampila.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - „La secţia de votare nr. 1245 de la Colegiul UCECOM din Sectorul 6, în jurul orei 9:00, un reprezentant USR a sesizat Poliţia din cauza dispariţiei unei ştampile de vot. După sosirea Poliţiei, la primul control filmat de către cei prezenţi în secţie, nu a fost găsită ştampila, deşi a fost controlat şi rucsacul reprezentantului USR. La cel de-al doilea control, ştampila de vot a fost găsită, în mod surprinzător, în rucsacul reprezentantului USR. Reprezentantul USR a fost condus la secţia de Poliţie unde a dat declaraţii referitoare la incident”, spune USR, într-un comunicat de presă.

Sursa citată menţionează că reprezentantul USR din Secţia nr. 1245 a părăsit sediul Poliţiei după ce a dat declaraţii şi nu a fost acuzat de săvârşirea niciunei fapte.

UPDATE - Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, mai spune Poliţia Capitalei..

UPDATE - „Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt”, mai spune sursa citată.

ŞTIREA INIŢIALĂ - „La acest moment, sunt efectuate verificări de către poliţiştii Secţiei 20 Poliţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun”, a mai spus Poliţia Capitalei.

Surse au declarat, pentru News.ro, reprezentantul USR de la Colegiul UCECOM „Spiru Haret” a pierdut ştampila, la secţia 1245. Votarea a fost suspendată şi ştampila ar fi fost găsit în geanta reprezentantului USR din secţie. Femeia respectivă a fost scoasă din birou şi a dat declaraţii la poliţie. Ştampila a fost găsită ca urmare a percheziţiei realizată de agentul de poliţie, mai spun sursele citate.

 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.