Trei judeţe - Timiş, Arad şi Maramureş - se află, vineri dimineaţă, sub avertizare cod galben de ceaţă, iar alte două - Sibiu şi Caraş-Severin - sunt sub avertizare de vânt puternic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri dimineaţă, o atenţionare cod galben de ceaţă pentru judeţul Maramureş, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Atenţionarea este valabilă până la ora 9.00.

De asemenea, se află sub avertizare cod galben de ceaţă, valabilă până la ora 8.00, şi judeţele Timiş şi Arad. 

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Alte două judeţe - Sibiu şi Caraş-Severin - sunt vizate, până la ora 8.00, de o avertizare cod galben privind intensificări ale vântului.

Potrivit unei informări emise joi de ANM, vremea va fi deosebit de rece în toată ţara până marţi, cu temperaturi minime între -17 şi -10 grade, iar în depresiunile din estul Transilvaniei şi în jumătatea de nord a Moldovei se vor înregistra sub -22 de grade.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.