Meteorologii anunţă că riscul producerii de avalanşe este însemnat (gradul 3 din 5) în masivele Făgăraş, Bucegi, Parâng, Şureanu şi Ţarcu-Godeanu. În zona montană, în următoarele două zile vremea va intra într-un proces de răcire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Vremea va intra într-un proces de răcire, mai accentuat în cursul zilei de 25 ianuarie. (…) se vor semnala precipitaţii mixte, ninsori în zonele înalte, ce pot depune şi polei la altitudini de 1200-1800 m, trecător şi la altitudini mai joase în Carpaţii Orientali. Pe arii mai extinse, în noaptea de 24/25 ianuarie şi în cursul zilei de 25 ianuarie, va ninge viscolit în întreaga arie montană. (…) Temporar se va semnala ceaţă asociată şi cu depuneri de chiciură în zonele înalte. Stratul de zăpadă va înregistra scăderi uşoare în cursul zilei de 24 ianuarie sub 1800 m, urmând să crească în cursul zilei de 25 ianuarie în întreaga arie montană”, au transmis meteorologii. 
 
Evenimente

28 noiembrie - Profit Financial.Forum
Potrivit acestora, până luni, la ora 20.00, riscul producerii de avalanşe în masivele  Făgăraş, Bucegi, Parâng, Şureanu şi Ţarcu-Godeanu este însemnat, adică gradul 3 din 5 posibile. 
 
În Munţii Rodnei, Călimani -Bistriţei – Ceahlău şi Vădeasa- Muntele Mare  riscul producerii de avalanşe este moderat. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.