Peste 200 de angajaţi din Ministerul Muncii şi din instituţii subordonate, inclusiv ministrul Simona Bucura Oprescu, s-au aflat sâmbătă în comuna Costache Negri, din judeţul Galaţi, grav afectată de inundaţii, unde au scos nămol din gospodării, au ajutat la curăţenie, au distribuit produse achiziţionate din donaţii ale colegilor din toată ţara. ”Realitatea de la Galaţi ne arată că este mare nevoie de solidaritatea şi implicarea fiecăruia dintre noi în continuare!”, spun ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Solidaritate pentru Galaţi. Acţiune de sprijin a comunităţilor afectate de inundaţii. Ieri am fost în judeţul Galaţi, la Costache Negri, împreună cu peste 200 de colegi din Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, dar şi de la Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi, Casa Naţională de Pensii Publice şi Inspecţia Muncii. Este modul nostru, al echipei MMSS, de a ne arăta unitatea, solidaritatea, umanitatea, de a le arăta celor afectaţi de inundaţii că nu sunt singuri!”, conform unei postări de pe pagina de Facebook a Ministerului Muncii.
 
Cei 200 de angajaţi au scos nămol din gospodării, au ajutat la curăţenie în zeci de case, au gestionat şi distribuit mii de produse alimentare, mii de articole de curăţenie pentru gospodării, medicamente, apă, unelte, var şi alte resurse care le-au fost solicitate.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Tot ceea ce am dus la Costache Negri s-a strâns prin donaţiile colegilor din toată ţara, om cu om, leu cu leu. Ni s-a spus că este pentru prima dată când funcţionarii publici dintr-un minister sunt implicaţi într-o acţiune de asemenea amploare. Este firesc să fie aşa!  Fiindcă da, noi suntem Ministerul Muncii, şi voluntar am muncit şi noi sâmbăta asta la Galaţi! Şi da, noi suntem şi Ministerul Solidarităţii Sociale, iar prin donaţia fiecăruia dintre noi solidaritatea există! Realitatea de la Galaţi ne arată că este mare nevoie de solidaritatea şi implicarea fiecăruia dintre noi în continuare!”, este mesajul angajaţilor din Ministerul Muncii, care au postat şi imagini din localitatea Costache Negri. În unele dintre fotografii apare şi ministrul Simona Bucura Oprescu.
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.