Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Tribunalul Bucureşti a dispus radierea din Registrul Comerţului a Turistica Bucureşti S.A, aceasta fiind prima companie municipală radiată. ”Ca multe altele înfiinţate de administraţia PSD, a fost o gaură neagră pentru banii publici”, susţine Nicuşor Dan. El menţionează că alte patru companii sunt aproape de a fi radiate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Prima companie municipală pentru care Tribunalul Bucureşti a dispus radierea din Registrul Comerţului este Turistica Bucureşti S.A. Această companie, ca multe altele înfiinţate de administraţia PSD, a fost o gaură neagră pentru banii publici”, a arătat Nicuşor Dan, joi, într-o postare pe Facebook.

El a explicat că, deşi a avut un capital social de 8.682.000 de lei, această companie municipală nu a concretizat niciun proiect, iar banii au fost risipiţi ”din cauza managementului dezastruos”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Încă 4 companii sunt aproape de decizia de radiere, iar alte 10 se află în procedură de faliment. Nici una dintre companii nu mai are angajaţi şi nu poate desfăşura operaţiuni economice. În total, în aproape 4 ani, numărul angajaţilor concediaţi din companiile municipale a fost de 4.162”, a adăugat primarul general.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.