Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că joi va fi aprobată în şedinţa de guvern Hotărârea de Guvern pentru a aprobarea indicatorilor tehnico-economici la drumul expres Brăila Focşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Joi va fi aprobată în şedinţa de guvern Hotărârea de Guvern pentru a aprobarea indicatorilor tehnico-economici la drumul expres Brăila Focşani. Este un drum absolut necesar care va face descărcarea de pe toată Moldova pe podul de la Brăila şi va merge spre Constanţa, Tulcea-Constanţa”, a spus ministrul după vizita la Drumul expres (Dex6) Brăila-Galaţi.

Grindeanu a precizat că Hotărârea de guvern a ieşit deja de la Ministerul Transporturilor şi se află în momentul ăsta la Ministerul Finanţelor.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Nu am niciun fel de emoţii că domnul Boloş până joi va semna această hotărârea de guvern astfel încât joi să o putem aprovba în Guvern. După ce o aprobăm, dăm drumul la licitaţiai astfel încât partea de execuţie să intre în lucru. Sper să aibă noroc de un coinstructor care să termine la timp acest drum expres, absolut necesar”, a completat Grindeanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.