Mihai Constantin, purtătorul de cuvânt al Guvernului, a anunţat joi că reţeaua sanitară din subordinea Ministerul Transporturilor va beneficia de fonduri suplimentare pentru unele reparaţii şi pentru dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanţă minim invazivă. Ministerul Transporturilor va primi în plus 2,8 milioane lei credite de angajament şi 2,8 milioane de lei credite bugetare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Reţeaua sanitară din subordinea Ministerul Transporturilor va beneficia de fonduri suplimentare pentru unele reparaţii şi pentru dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanţă minim invazivă, în vederea creşterii calităţii actului medical”, a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, după şedinţa Executivului. El a arătat că, printr-o Hotărâre de Guvern, bugetul Ministerului Transporturilor va primi în plus 2,8 milioane lei credite de angajament şi 2,8 milioane de lei credite bugetare. ”Fondurile vor ajunge la spitalele clinice CF Witting şi Nr 2 din Bucureşti, spitalele clinice CF din Timişoara, Iaşi, Craiova, Cluj–Napoca, Oradea, Constanţa, Spitalele Generale CF din Braşov, Ploieşti, Paşcani, Galaţi, Simeria, Sibiu”, a mai declarat Constantin.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.