Arhiepiscopul Tomisului consideră că „orice atac de panică însemnează o împuţinare de suflet”. Afirmaţia a fost făcută în emisiunea la care acesta participă săptămânal la un post de radio. În aceeaşi emisiune, Teodosie a vorbit şi despre „patima statului la telefon”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a fost întrebat, în emisiunea „Cuvântul ierarhului” la care participă săptămânal la un post de radio, cum putem scăpa sau controla atacurile de panică. 
„Sigur, orice atac de panică însemnează o împuţinare de suflet. Şi pot avea atac de panică şi copiii, şi adulţii, şi vârstnicii. Oricine poate să aibă un atac de panică”, a răspuns Teodosie. 
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Aceasta a fost singura afirmaţie a clericului cu privire la acest subiect.
Înaltul ierarh a făcut declaraţii şi despre „patima statului la telefon”. 
„Patima aceasta a statului la telefon nu poate fi mai rea decât fumatul, că nu înghiţi nimic, nu inhalezi nimic, dar poate fi o patimă în sensul că omori timpul sau vorbeşti ce nu trebuie şi multe altele. Copiii, într-adevăr, pot fi copleşiţi, împătimiţi de telefon sau tabletă. Orice este exagerat este şi dăunător. De aceea părinţii trebuie să aibă mare grijă de educaţia din vremea noastră”, mai afirmă arhiepiscopul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.