Echipa României, formată din 3 elevi de la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti şi un elev din Timişoara, a obţinut 3 medalii de aur şi o medalie de argint, precum şi trofeul competiţiei la Balcaniada de Fizică desfăşurată în Muntenegru, la care au participat concurenţi din 12 ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În Muntenegru, tocmai s-a încheiat Balcaniada de Fizică, ediţia 2024, competiţie la care au participat elevi din 12 ţări. Echipa României, formată din 3 elevi de la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti şi un elev din Timişoara, a obţinut 3 medalii de aur şi o medalie de argint, precum şi trofeul competiţiei”, conform unui anunţ al Liceului Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti.

Vlad Tudor Bolohan, de la  Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti, a obţinut premiul I absolut şi trofeul Balcaniadei de Fizică 2024, precum şi premiul special pentru punctajul maxim la cel puţin un subiect.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Alexandru Condrea de la Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti a primit medalie de aur şi premiul special pentru obţinerea punctajului maxim la cel puţin un subiect.

Diana Ilinca Negreanu, de la  Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti, a câştigat o medalie de argint şi premiul special pentru obtinerea punctajului maxim la cel puţin un subiect.

Popuţe Dragoş M ihai, de la Liceul Teoretic ,,Grigore Moisil " Timişoara, a luat medalie de aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.