CFR anunţă, joi, o defecţiune tehnică cu degajare de fum, la locomotiva unui tren care circula pe ruta Râmnicu Vâlcea – Băbeni. Trenul staţionează în staţia Strejeşti până la remedierea situaţiei şi va pleca cu altă locomotivă. Şase pasageri s-au autoevacuat până la sosirea echipelor de intervenţie. Pompierii de la ISU Olt afirmă că incendiul a fost cauzat, cel mai probabil, de un scurtcircuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Olt, pompierii Detaşamentului Slatina au intervenit, în apropierea Gării Strejeşti, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locomotivă a unui tren de călători. 

”La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, la camera motoarelor locomotivei. Şase pasageri s-au evacuat înainte de sosirea echipajelor şi nu au necesitat îngrijiri medicale. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, cauza probabilă fiind scurtcircuit”, a precizat sursa citată.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Astăzi, 20 iunie 2024, în staţia Strejeşti (pe secţia Drăgăşani – Piatra Olt), s-a produs o defectare tehnică cu degajare de fum la locomotiva trenului R 2076 Râmnicu Vâlcea – Băbeni. Conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii, înainte de a interveni cu mijloacele din dotare mecanicul trenului a avizat serviciul 112, o echipă de intervenţie deplasându-se la faţa locului pentru limitarea efectelor degajării de fum”, a transmis, joi, CFR.

Compania a precizat că siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a personalului nu au fost puse în pericol.

”Trenul staţionează până la reluarea circulaţiei în condiţii de siguranţă, cu un alt mijloc de tracţiune. Cauzele care au generat degajarea de fum vor fi stabilite de o comisie de cercetare constituită în acest scop”, a mai transmis CFR.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.