Administraţia Naţională de Meterologie (ANM) a emis, marţi seară, atenţionări cod galben de ceaţă pentru opt judeţe din centrul şi vestul ţării, la ora transmiterii acestei ştiri, vizibilitatea fiind redusă pe tronsoanele Câmpia Turzii - Gilău şi Bucureşti - Ploieşti ale Autostrăzii A3, precum şi pe A1 Traian Vuia - Nădlac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Judeţele Arad, Timiş, Bihor, Cluj şi Satu Mare se află, marţi seară, sub atenţionare cod galben de ceaţă până la ora 23.00.

Potrivit ANM, în aceste zone vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

De asemenea, o atenţionare cod galben de ceaţă, valabilă până la ora 2.00, este în vigoare şi în judeţele Haghita, Sibiu şi Mureş. Şi aici, vizibilitatea este redusă, local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, la ora transmiterii acestei ştiri, este ceaţă pe Autostrada A3 Câmpia Turzii - Gilău, între kilometrii 0-20 şi 40-51+700, unde vizibilitatea este sub 100 de metri.

În condiţii similare se circulă şi pe A3 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 14 şi 31.

Este ceaţă şi pe unele porţiuni ale Autostrăzii A1 Traian Vuia - Nădlac, dar vizibilitatea este mai bună, mai spune sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.