Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a decis, vineri, că unităţile de învăţământ din Capitală vor învăţa în scenariul al doilea – scenariul galben – în care elevii claselor 5,6,7, 9, 10 şi 11 învaţă în continuare online, iar copiii de grădiniţă, cei din clasa pregătitoare, clasele 1-4 şi clasele terminale – VIII, XII sau XIII – vor participa la cursuri. La cinci unităţi din Bucureşti cursurile vor continua integral online, din cauza unor probleme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În aplicarea prevederilor art. 3 alin. (1) din Ordinul ministrului educaţiei şi al ministrului sănătăţii nr. 3235/93/2021 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat scenariul 2 de organizare şi desfăşurare a cursurilor în toate unităţile de învăţământ din Municipiul Bucureşti, scenariu avizat de Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti şi de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti”, a transmis, vineri seară, Prefetura Bucureşti. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Instituţia a precizat că cinci unităţi de învăţământ - Liceul de Arte Plastice “Nicolae Tonitza”, Liceul Tehnologic de Metrologie “Traian Vuia”, Grădiniţa nr 185, Şcoala Gimnazială nr. 124 şi Grădiniţa nr 35 – ”vor desfăşura activităţi didactice în sistem online, situaţie justificată de infrastructura şi/sau resursele existente ale acestora”. 
 
Potrivit datelor transmise vineri de către Grupul de Comunicare Strategică, rata de infectare în Capitală este 1,9 la mie. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.