Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenţionare de călătorie pentru Statele Unite ale Americii, având în vedere că în statul Florida este aşteptat uraganul Milton, de categoria 5.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit MAE, autorităţile americane (National Hurricane Center) au anunţat că statul Florida se află sub ameninţarea iminentă a uraganului Milton, un fenomen meteorologic extrem de periculos, care se îndreaptă către coasta de vest a statului şi care a atins categoria 5. 

Avertismente de uragan şi furtuni sunt emise pentru o mare parte a coastei de vest a Floridei, incluzând regiuni precum Tampa Bay, Fort Myers, Orlando şi Daytona Beach.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Informaţii cu prognozele meteo actualizate specifice regiunii vizate pot fi consultate pe https://www.weather.gov/mfl/ şi/sau www.nhc.noaa.gov .

Cetăţenii români care se confruntă cu situaţii de urgenţă legate de fenomenele meteorologice actuale se pot adresa Consulatului General al României la Miami, la numerele de telefon +1.305.763.8714 şi +1.305.763.8874, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al oficiului consular al României din Miami, SUA: +1-202-515-8953.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet www.mae.ro, www.miamidade.gov/oem.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.