O asistentă medicală de la Spitalul Mangalia este cercetată de poliţişti după ce ar fi vândut, în perioada ianuarie 2020 - septembrie 2023, medicamente şi instrumente medicale din gestiunea unităţii. Prejudiciul cauzat urmează să fie stabilit în cadrul anchetei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că poliţiştii au făcut, luni, o percheziţie într-un dosar penal de delapidare. 
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
”Din cercetările efectuate a rezultat bănuiala rezonabilă că, în perioada ianuarie 2020 - septembrie 2023, o femeie de 39 de ani, angajată în cadrul unei unităţi medicale, din judeţul Constanţa, şi-ar fi însuşit, din gestiunea unităţii, medicamente şi instrumente medicale, pe care, ulterior, le-ar fi comercializat, cauzând astfel un prejudiciu unităţii spitaliceşti”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.
 
În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe înscrisuri, un laptop şi un telefon mobil.
 
Unitatea medicală este Spitalul Mangalia, iar femeia lucrează acolo ca asistentă medicală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.