ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, susţine că „„boala este urmare a păcatului” şi că ”am primit suferinţă pentru că am păcătuit”, afirmaţiile sale fiind ăcute în contextul în care acesta a fost întrebat cum convingem un om bolnav că nu trebuie să ”cârtească”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a fost întrebat, la emisiunea la care participă, în mod regulat, la un post de radio, „cum convingem un om bolnav că nu trebuie să cârtească?”. 
„Îl convingem după logică. Boala este urmare a păcatului. Am primit suferinţă pentru că am păcătuit. Acum, să primim boala ca o jertfă şi să ne rugăm, că Dumnezeu se milostiveşte dacă ne rugăm sincer, cu căinţă, şi poate să ne ridice şi adeseori a ridicat pe bolnavi”, a răspuns înaltul ierarh.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.