Un alegător a fost împiedicat să voteze la Hârşova pentru că avea asupra sa doar paşaportul, au anunţat reprezentanţii PSD Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”La secţia de votare nr. 298  din localitatea Hârşova, un alegător a fost impiedicat sa-şi exercite dreptul la vot! Acesta s-a prezentat la secţia de votare, a primit cele cinci buletine de vot, a intrat în cabină, a votat, iar in momentul în care a vrut să le introducă în urnele corespunzătoare a fost oprit de preşedintele secţiei de votare sub pretextul că având asupra sa doar paşaportul, poate vota doar pentru  europarlamentare.  Celelalte patru buletine de vot (pentru Primărie, Consiliul Local, preşedinte de Consiliu Judeţean şi Consiliul Judeţean) au fost anulate”, au anunţat reprezentanţii PSD Constanţa.
Ei au precizat că fapta a fost semnalată la 112 deoarece a fost comisă infracţiunea de împiedicare a cetăţeanului de a-şi exercita dreptul la vot.
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.