Corturile de campanie ale USR amplasate în Sectorul 5 trebuie să fie demontate, a decis primarul Cristian Popescu Piedone, conform USR, care susţine că filiala de sector deţine toate autorizaţiile necesare pentru montarea acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Primarul Piedone a emis o decizie de ridicare a corturilor pe data de 8 august, menţionând în mod eronat şi corturi care nici măcar nu au fost încă montate. Acest act este considerat un abuz grav, având în vedere că autorizaţiile obţinute sunt similare cu cele utilizate în campania pentru alegerile locale, când nu au existat probleme de acest fel”, informează USR.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
„Pare că primarul Piedone are ceva împotriva femeilor care fac politică. Sunt corturi cu candidaţi bărbaţi care nu au avut parte de acelaşi tratament ca cel al Elenei Lasconi. Avem toate autorizaţiile necesare pentru corturi, dar Piedone vrea să le ridice. În plus, decizia de ridicare afişată ieri pe corturi specifica inclusiv desfiinţarea unor corturi care nici nu erau montate. Ceea ce face Piedone este furt, distrugere şi abuz în serviciu. Nu mai vorbesc despre discriminare bazată pe orientări politice, din moment ce lasă corturile AUR în pace, iar pe ale noastre, care sunt perfect legale, vrea să le ridice. Va răspunde în faţa legii, acest lucru este clar!”, a declarat Alexandru Dimitriu, lider al consilierilor USR Sector 5.
 
USR Sector 5 consideră acţiunile primarului Piedone drept un atac direct la adresa democraţiei şi a dreptului de a face campanie electorală în mod legal. Formaţiunea politică va lua toate măsurile legale necesare pentru a proteja drepturile cetăţenilor şi ale membrilor săi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.