Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat marţi, despre o candidatură comună a PSD şi PNL la alegerile prezidenţiale, că normal, având în vedere cum s-au pronunţat românii, ar fi fost ok să aibă un candidat unic, fireşte, din partea PSD, ca cel mai mare partid şi cu rezultatul cel mai bun. Romaşcanu a mai spus că liberalii au beneficat de această coaliţie şi a fost o chestiune asumată din partea PSD, pentru a continua coaliţia de guvernare şi a merge înainte pe un proiect de 4 ani, de după 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Înţeleg că astăzi, domnul Ciucă a spus că PNL-ul va avea candidat propriu. Ce să zic, asta este decizia dumnealor, o să vedem. Noi, la PSD, o să avem un Consiliul Politic Naţional, pentru pregătirea Congresului, care va decide şi candidatul PSD. Normal, având în vedere cum s-au pronunţat românii, ar fi fost ok să avem un candidat unic, fireşte, din partea PSD, ca cel mai mare partid şi cu rezultatul cel mai bun, dar este decizia colegilot noştri de la PNL”, a spus Lucian Romaşcanu, în emisiunea România Politică de la Prima News. 

Romaşcanu le-a transmis un mesaj liberalilor: ”Eu vreau să le aduc aminte colegilor de la PNL că văd au luat un pic viteză, aşa, în ultima zi, dumnealor aniversează astăzi 87 de ani de când nu au mai câştigat alegerile. Ultima oară când au câştigat alegerile, PNL, a fost în 1937”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”În acest moment, dânşii au beneficat de această coaliţie şi a fost o chestiune asumată din partea PSD, pentru a continua coaliţia de guvernare şi a merge înainte pe un proiect de 4 ani, de după 2024, 2025.  Văd că sunt foarte puternici, au câştigat foarte mult, bravo lor că se uită în partea foarte plină a paharului, dar nu putem să neglijăm faptul că totuşi PSD este principalul câştigător”, a completat purtătorul de cuvânt al PSd.

Întrebat când ar urma să se organizeze Congresul PSD, Romaşcanu a spus: ”Foarte repede, probabil că săptămâna viitoare va fi un Congres, nu am această informaţie, în principiu ar trebui cât mai repede”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.