Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a afirmat că, în cazul în care preşedintele Klaus Iohannis va dori să se întoarcă în PNL, la încheierea mandatului, este binevenit. ”Nu sunt genul de om care aruncă cu piatra doar pentru că mandatul unui om se încheie. Sibiul s-a dezvoltat datorită lui Klaus Iohannis”, a subliniat Turcan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Raluca Turcan a fost întrebată, marţi, la Digi 24, dacă îl va primi pe preşedintele Klaus Iohannis în PNL Sibiu, dacă acesta va dori acest lucru. 
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
”În primul rând, dacă domnul preşedinte Klaus Iohannis va dori să se reîntoarcă în politică, eu cred că expertiza domniei sale este binevenită. Şi da, Sibiul s-a dezvoltat datorită lui Klaus Iohannis. Nu sunt genul de om care aruncă cu piatra doar pentru că mandatul unui om se încheie. Sibiul s-a dezvoltat datorită lui Klaus Iohannis. (...) Klaus Iohannis este binevenit în PNL. Şi dacă va dori să vină în Sibiu sau în altă organizaţie, expertiza şi ceea ce ştie Klaus Iohannis să facă, da, sunt binevenite”, a declarat Raluca Turcan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.