Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a declarat că, de peste 50 de ore, Biroul Electoral de sector tergiversează lămurirea situaţie de la secţia 352. El acuză că este încercată „muşamalizarea acestor fraude, timp în care nişte nemernici pun presiune pe oamenii din comisia respectivă” şi le-au fost ameninţate familiile acestora.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„De peste 50 de ore BES tergiversează lămurirea situaţiei de la secţia 352. Se încearcă muşamalizarea acestor fraude, timp în care nişte nemernici pun presiune pe oamenii din comisia respectivă. Le-au fost ameninţate familiile şi libertatea DOAR pentru că au fost corecţi şi au semnalat o eroare evidentă.
Nu putem tolera această umilinţă la care sunt supuşi de 2 zile!”, a scris Radu Mihaiu, miercuri pe Facebook.

El a adăugat că a depus cerere de renumărare pentru alte peste 30 de secţii şi „ne aşteptăm la acelaşi tratament”.

„Am încercat rezolvarea situaţiei calm, pe căile legale. Decidenţii politici însă ignoră legea la Sectorul 2. Deşi peste tot prin ţară sunt multe cazuri similare unde s-a decis renumărarea”, a mai precizat primarul Sectorului 2.

De asemenea, Radu Mihaiu a anunţat, marţi, că o să depună plângere penală împotriva Biroului Electoral Sector 2 pentru abuz în serviciu şi instigare la fals în acte publice. „Se vede cu ochiul liber modul în care se încearcă fraudarea alegerilor de la Sectorul 2, vom extinde plângerile la mai multe secţii unde tot procesul de vot a fost pus sub semnul întrebării, cu buletine preştampilate în ziua votului, cu chei de control care nu se închideau, cu presiune pusă pe preşedinţii nedormiţi”.

 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.