Primarul din Slatina, Emil Moţ, anunţă, miercuro, că va demisiona din funcţie pentru a facilita o tranziţie administrativă lină. El reclamă ”situaţia inedită a alegerilor recente” şi ”presiunile constante ale PNL”. Edilul a explicat că vor demisiona şi viceprimarii, iar el va plec şi din PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă anunţ că voi demisiona din incertitudinilor generate de situaţia inedită a alegerilor recente, care nu-i permit primarului ales să-şi preia mandatul calitatea de primar în funcţie al Municipiului Slatina, pentru a facilita o tranziţie administrativă lină şi pentru a pune stop imediat, ci cu o decalare de trei luni. În egală măsură, viceprimarii actuali vor proceda la fel”, a transmis, miercuri, Emil Moţ, primarul din Slatina.

Acesta afirmă că ”este o decizie luată în numele transparenţei administrative şi pentru a stopa presiunile constante ale PNL”.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Potrivit lui Moţ, odată ce va demisiona, PNL va trebui, după îndeplinirea etapelor procedurale, să-şi numească, dintre consilierii locali, doi viceprimari dintre care unul cu atribuţii de primar.

”În acest sens, au şansa să facă administraţie şi să le ofere slătinenilor priceperea, viziunea şi promisiunile menţionate în campania electorală. Este un pas care va facilita implementarea promisiunilor clamate în perioada electorală (...) În plus, îmi voi da demisia din calitatea de membru PSD Slatina, pentru a evita orice anatemă aruncată în mod incorect asupra unei echipe care reprezintă vocea a peste 12 mii de cetăţeni”, a mai transmis primarul.

 

Candidatul PNL la Primăria municipiului Slatina, Mario De Mezzo, a câştigat alegerile pentru funcţia de primar.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.