Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat că, atunci când se pregătea să aibă o întâlnire cu Elena Lasconi, preşedintele USR, aceasta le-a spus liberalilor să se ”igienizeze” şi totul a căzut. ”Nu vă supăraţi, USR-ul are 8%. Dacă aşteaptă să ne ducem noi să ne ploconim, cum se zice pe româneşte, nu se va întâmpla niciodată. Şi nu sunt un om orgolios”, a susţinut Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Nicolae Ciucă a fost întrebat, miercuri, la Digi 24, ce îi reproşează Elenei Lasconi. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Nu ne-am mai întâlnit pentru că Elena Lasconi... Eu am discutat cu doamna Elena Lasconi şi încă o dată, cu toată condescendenţa şi respectul pentru o doamnă, am rugat-o să avem discuţiile cât se poate de aşezat, fără să ieşim dintr-un cadru care să dea mesaje înainte de a se fi agreat ceva. Şi în momentul în care ne pregăteam să avem o întâlnire, domnia sa a venit şi ne-a spus să ne igienizăm”, a declarat Nicolae Ciucă. 
 
El a afirmat că după această afirmaţie nu a mai discutat cu preşedintele USR. 
 
”Igienizarea a făcut-o electoratul la alegeri. Nu cred că trebuie să discutăm mai mult decât atât. Şi ne-am oferit în continuare disponibilitatea. Nu vă supăraţi, USR-ul are 8%. Dacă aşteaptă să ne ducem noi să ne ploconim, cum se zice pe româneşte, nu se va întâmpla niciodată. Şi nu sunt un om orgolios. Chiar nu sunt un om orgolios, dar aici este o chestiune, atât timp când noi nu am jignit pe nimeni. Eu unul nu am jignit pe nimeni nici adversari, am fost cât se poate de echilibrat, de aşezat, dorind să nu fac altceva decât să aducem toate forţele laolaltă, să dăm un mesaj către poporul român: fraţilor, nu se poate altfel decât prin unitate. Suntem atât de polarizaţi, atât de dezbinaţi, încât în momentul de faţă este foarte greu să vorbeşti să ai un mesaj către oameni”, a transmis preşedintele PNL.

În iulie, Elena Lasconi anunţa că  va discuta cu reprezentanţii PNL. Ea declara, însă, că liberalii ar trebui să facă ”puţină curăţenie, igienizare” în interiorul formaţiunii şi aprecia că nu se poate discuta despre o alianţă între PNL şi USR. 

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, ulterior, că Elena Lasconi, liderul USR, ar trebui să se preocupe în principal de problemele din propriul partid şi nu de ceea ce ea însăşi a numit ”igienizare” în cadrul PNL.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.