Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni, despre susţinerea pentru unul din candidaţii dreptei, la alegerile prezidenţialel, că încă nu a terminat întâlnirile cu prezidenţabilii şi orobabil ce va spune legat de primul tur al alegerilor va fi nuanţat. Nicuşor Dan a mai spus că şi-ar fi dorit ca dreapta să fie unită în aceste alegeri, dar suntem în situaţia dată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Încă nu am terminat turul cu cele 20 de subiecte. Pentru moment m-am întâlnit, după cum ştiţi, cu reprezentanţii partidelor care şi-au exprimat intenţia de a participa la majoritatea din Consiliul General. O să mă întâlnesc cu ceilalţi candidaţi”, a spus Nicuşor Dan, despre susţinerea unui candidat de dreapta la alegerile prezidenţiale.

”Probabil ce voi spune eu legat de primul tur al alegerilor va fi nuanţat”, a mai arătat Nicuşor Dan. â

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Primarul a mai spus că şi-a dat acordul pentru apariţia pe panourile electorale ale partidelor. ”E o formă de colaborare. Bineînţeles că eu mi-aş fi dorit ca dreapta să fie unită în aceste alegeri, dar suntem în situaţia dată. Eu sunt un independent care a colaborat şi va colabora cu fiecare din aceste partide, şi atunci firesc ca această colaborare să se manifeste şi în campania pentru alegerile prezidenţiale”, a explicat el. 

Întrebat dacă le-a propus celor trei lideri de partide un singur candidat al dreptei, Nicuşor Dan a spus că este târziu acum, pentru că fiecare dintre ei sunt pe buletinul de vot.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.