Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat duminică, despre rezultatul alegerilor parlamentare, că speră ca partidele de dreapta, plus UDMR, să poată să formeze o majoritate. El a precizat că faptul că partidele mai mici nu au reuşit să fie prinse în nişte alianţe este un eşec al dreptei, până în momentul ăsta şi nici declaraţiile PNL şi USR ”nu au fost cele mai fericite, din nicio parte, în perioada de precampanie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Eu sper ca partidele de dreapta, plus UDMR, să poată să formeze o majoritate”, a declarat primarul Capitalei la Digi24.

Despre relaţia dintre PNL şi USR, primarul a precizat că ”nu au fost declaraţiile cele mai fericite din nicio parte în această perioadă de precampanie”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”De asemenea, faptul că partidele mai mici nu au reuşit să fie prinse în nişte alianţe, la fel, cred că este un eşec al dreptei până în momentul ăsta, pentru că ar fi putut aduce nişte voturi în plus”, a explicat Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.