Candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte, Nicolae Ciucă, afirmă că în continuare nu are discuţii cu liderul PSD Marcel Ciolacu. El susţine că la ceremonia organizată de Ziua Armatei doar a dat mâna cu liderul PSD, arătând că nu sunt „duşmani la acel nivel încât să refuzi şi dai mâna cu un competitor politic”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„Eu unul sunt un om cât se poate de normal. A venit la mine, mi-a întins mâna, i-am întins mâna. Nu suntem duşmani la acel nivel încât să refuzi şi dai mâna cu un competitor politic, dar a fost doar salutul pentru că ne-am întâlnit după atât de mult timp şi atât. De aici încolo avem fiecare activitatea noastră de campanie şi proiectele noastre, şi argumentele noastre, viziunea noastră cu care venim în faţa cetăţenilor”, a declarat Nicolae Ciucă, sâmbătă, răspunzând unor întrebări.
Acesta a reafirmat decizia sa de a nu mai realiza coaliţie cu PSD. 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
„Este cât se poate de clar, proiecţia pe care au pornit pentru a ajunge în turul doi împreună cu liderul partidului AUR, aceasta fiind singura şansă de câştigare a alegerilor. Noi ne vedem de drumul nostru, văd că în continuare se folosesc de tot felul de sondaje, este o chestiune care pe noi, PNL, pe mine,  mă bucură, pentru că asta înseamnă că sunt singurul care contez pentru turul doi, voi intra în turul doi şi veţi vedea că voi câştiga alegerile”, a adăugat Ciucă. 
Întrebat dacă în opinia sa există un plan al PSD pentru a-l ajuta pe George Simion să intre în al doilea tur al prezidenţialelor, Ciucă a răspuns: „Ştiţi cum se spune, dacă nu se face foc, nu iese fum”.
„Nu a fost doar domnul Gigi Becali, pe care îl cred, cred în sinceritatea sa. Este un mărturisitor nu doar de credinţă, iată şi în spaţul public şi, încă o dată, îl cred. Sunt şi alte voci şi sunt o serie întreagă de alte materiale de presă care subliniază această coordonare între PSD şi AUR. Mai mult de atât ce pot să spun?”, mai afirmă Nicolae Ciucă. 
În ceea ce priveşte posibilitatea de a se adresa justiţiei, Ciucă a explicat că este o diferenţă între legalitate şi aspectul de democraţie şi moralitate, arătând că cetăţenii fac distincţia atunci când votul lor este deturnat.
„Asta am spus, că nu este nici democratic, nici moral. Ce facem? Le spunem oamenilor ce se discută şi ceea ce se pregăteşte iar oamenii sunt cei care vor decide”, mai spune Ciucă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.