Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi-a depus miercuri la Biroul Electoral Central candidatura la alegerile prezidenţiale, el afirmând că va fi un preşedinte responsabil, un preşedinte echilibrat. România are nevoie de o viziune de dreapta, a mai spus Ciucă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Liderii PNL au depus, miercuri, la Biroul Electoral Central, cele 1,5 milioane de semnături pentru candidatura liderului PNL, Nicolae Ciucă, la preşedinţia României.

”Voi fi un preşedinte responsabil, un preşedinte echilibrat, care, aşa cum am făcut toată viaţa mea, voi munci alături de cetăţenii României, alături de instituţiile statului”, a spus preşedintele PNL.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El a mai spus că ”România are nevoie de o viziune de dreapta şi o persoană în măsură să implementeze această viziune”.

”Mă bazez foarte mult pe Partidul Naţional Liberal”, a completat el.

Ciucă a arătat că situaţia internaţională s-a schimbat şi vedem că se schimbă din păcate, din ce în ce mai des. ”Ca tare avem nevoie de o viziune liberală în măsură să gestioneze toate aceste provocări”, a mai spus Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.