Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a avut o întâlnire cu Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, el afirmând că România va rămâne alături de Republica Moldova, susţinând cu tărie integrarea sa în Uniunea Europeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Votul din Parlamentul European, care sprijină ferm parcursul european al Republicii Moldova, reprezintă un pas esenţial pentru viitorul european al fraţilor noştri de peste Prut. România va rămâne alături de Republica Moldova, susţinând cu tărie integrarea sa în Uniunea Europeană”, a transmis Ciucă într-o postare pe Facebook.

Liderul PNL arată că, în acest context, întâlnirea de azi, de la Chişinău, cu Maia Sandu, preşedintele Republicii Moldova, a fost o oportunitate de a reafirma sprijinul său deplin pentru reformele curajoase iniţiate în Moldova.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Voi consolida parteneriatul nostru şi voi susţine toate eforturile menite să aducă Moldova mai aproape de familia europeană”, a mai spus Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.