Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre scenariul susţinerii Elenei Lasconi la alegerile prezidenţiale de către PNL, că va discuta şi va avea un dialog cu toată lumea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu am avut o atitudine cât se poate de normal şi decentă şi voi avea şi de aici înainte. Am sunat-o pe doamna Lasconi imediat după ce a câştigat funcţia de preşedinte al USR, am felicitat-o şi ceea ce îmi spuneţi acum nu este nimic altceva, din perspectiva mea, decât o invitaţie la dialog. Ca atace, voi discuta şi voi avea un dialog cu toată lumea”, a spus Nicolae Ciucă, despre declaraţiile liderului USR Elena Lasconi privind o susţinere la alegerile prezidenţiale.

Întrebat despre scenariul susţinerii Elenei Lasconi la alegerile prezidenţiale de către PNL, Ciucă a spus: ”Să ne aşezăm şi vedem unde duc discuţiile”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat luni, despre susţinerea sa la prezidenţiale de către PNL, că pe Nicolae Ciucă nu mai poţi să îl dezlipeşti din poză de Marcel Ciolacu. Ea a menţionat că a făcut apelul către toate partidele de centru şi centru-dreapta pentru că în momentul de faţă singura opţiune liberală din România este USR-ul, în opinia sa.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.