Preşedintele USR, Elena Lasconi, a declarat luni, despre susţinerea sa la prezidenţiale de către PNL, că pe Nicolae Ciucă nu mai poţi să îl dezlipeşti din poză de Marcel Ciolacu. Ea a menţionat că a făcut apelul către toate partidele de centru şi centru-dreapta pentru că în momentul de faţă singura opţiune liberală din România este USR-ul, în opinia sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele USR a fost întrebat la ieşirea de la Palatul Victoria despre declaraţiile privind susţinerea candidaturii sale de către PNL şi liderul Nicolae Ciucă.

”Am făcut apel şi fac încă odată apel către partidele care se ocnsideră de dreapta şi şi centru dreapta, pentru că în momentul de faţă eu spun că singura opţiune liberală din România este USR-ul”, a arătat Lasconi. Ea a precizat că apelul a fost ca PNL să o susţină pe ea, la alegerile prezidenţiale.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Să mă susţină pe mine, pentru că, pe domnul Ciucă nu mai poţi să îl dezlipeşti din poză de domnul Ciolacu. Au pierdut foarte mult din încrederea electoratului, au greşit de două ori prin coaliţia cu PSD şi eu cred că esteo greşeală şi electoratul de dreapta, liberal, este dezamăgit.”, a subliniat Elena Lasconi.

”Noi, pentru a avea democraţie în ţara asta, avem nevoie şi de socialişti şi de liberali, şi noi trebuie să consolidăm tot ce înseamnă dreapta”, a mai spus Lasconi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.