Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat miercuri despre relaţia dintre PNL şi PSD din Executiv că are o relaţie la fel de bună cu toţi colegii miniştri, pentru că în procesul de adoptare a unui act normativ trebuie să existe o relaţie instituţională, o bună comunicare şi o bună colaborare, în lipsa acesteia putând să existe întârzieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Mircea Fechet a fost întrebat după şedinţa de Guvern dacă a fost atent la proiectele PSD de pe ordinea de zi, aşa cum li s-a cerut la partid, după ruperea coaliţiei.

”Am fost la fel de atent şi la această şedinţă cum am fost în fiecare şedinţă de guvern până acum, nu aş spune că este vreo diferenţă. Eu cred că fiecare ministru trebuie să fie atent la ordinea de zi şi în legătură cu proiectele pe care le iniţiaz, le iniţiază şi în general”, a spus Fechet, arătând că acesta este un lucru normal, care se întâmplă în fiecare zi.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Ministrul a precizat că are o relaţie foarte bună cu toţi colegii din Executiv.

”Am o relaţie la fel de bună cu toţi colegii miniştri, pentru că în procesul de adoptare a unui act normativ trebuie să existe o relaţie instituţională, o bună comunicare şi o bună colaborare, în lipsa acesteia putând să existe întârzieri pe care nu dorim să le provocăm pentru că nu avem niciun motiv să facem acest lucru.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, luni seară, că reprezentanţii formaţiunii rămân în Guvern ”doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor”. ”Coaliţia de guvernare cu PSD se opreşte aici”, a declarat Ciucă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.