Ministrul apărării, Angel Tîlvăr, s-a întâlnit cu ministrul apărării din Republica Coreea, Won-sik Shin,, el afirmând că a salutat desemnarea companiei Hanwha Aerospace Co. Ltd. drept câştigătoare a procedurii competitive pentru achiziţionarea de către România a trei sisteme obuzier cal. 155 mm de nivel Batalion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am discutat cu ministrul apărării din Republica Coreea, Won-sik Shin, despre situaţia de securitate internaţională şi perspectivele cooperării în domeniul apărării între România şi Republica Coreea.  De asemenea, am vorbit despre principalele ameninţări şi riscuri din regiunea Mării Negre şi a Balcanilor de Vest pe fondul războiului de agresiune al Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei”, a transmis ministrul Tîlvăr. 
 
Angel Tîlvăr a precizat că ”profilarea Mării Negre ca un spaţiu de interes strategic pentru statele democratice reprezintă un obiectiv important al dialogului strategic bilateral”. 
 
”Totodată, am salutat desemnarea companiei Hanwha Aerospace Co. Ltd. drept câştigătoare a procedurii competitive pentru achiziţionarea de către România a trei sisteme obuzier cal. 155 mm de nivel Batalion, incluzând 54 de obuziere autopropulsate K9 Thunder, echipamente de sprijin şi o cantitate iniţială de muniţii specifice”, a mai spus ministrul Apărării. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.