Premierul Marcel Ciolacu (PSD) a dezvăluit, joi seară, că nici măcar nu l-a sunat pe Nicolae Ciucă, comentând astfel informaţiile din spaţiul public potrivit cărora liderul PNL nu-i răspunde la telefon. Ciolacu a adăugat că, de când PNL a încercat să facă o lege pentru o persoană, nu a mai comunicat cu preşedinyele PNL. Mai mult, preşedintele PSD a afirmat că nici cu preşedintele României, Klaus Iohannis, nu a mai comunicat, nici măcar instituţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Guvernul României funcţionează foarte bine. Am văzut şi eu, dom'le, nu răspunde Ciucă lui Ciolacu. Vă aduceţi aminte de întrebarea aia la Radio Erevan? Cică dom'le, Ceauşescu a fost ilegalist? Răspuns: A fost semi-ilegalist. Întrebare: Cum adică a fost semi-ilegalist? Adică se pitea, dar nu îl căuta nimeni. Nu l-am căutat pe domnul Ciucă, la ce să nu îmi răspundă?”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV, joi seară.

Premierul a spus că nu a mai comunicat nici cu Nicolae Ciucă, nici cu Klaus Iohannis.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Din momentul în care s-a încercat să se facă o lege pentru o persoană, din acel moment eu nu am mai comunicat cu domnul Nicolae Ciucă şi nu am mai comunicat nici măcar instituţional cu preşedintele României. Nu am avut urgenţe, nici preşedintele României, nici eu. (...) ”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a afirmat că, totuşi, Guvernul României funcţionează.

”În schimb, sunt foarte mândru că Guvernul României funcţionează Ce trebuia să facem? Pentru că e campanie electorală trebuia să oprim activitatea Guvernului României? Am înţeles, nu ne mai vedem în coaliţie, se văd secretarii generali ai partidului şi cu asta basta”, a declarta Marcel Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.