Premierul Marcel Ciolaci afirmă că nu ştie să facă şi nici nu a vândut niciodată covrigi. El a dat detalii, miercuri seară, într-o emisiune difuzată online, despre afacerile familiei sale, arătând că de-a lungul timpului a avut mai multe magazine, iar după intrarea în politică a decis să închirieze spaţiile comerciale pe care le-a cumpărat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Nu ştiu să fac covrigi şi nu am vândut niciodată covrigi. Eu am avut mai multe magazine alimentare în tinereţea mea, am avut şi magazin de electronice, am făcut şi importuri, am făcut şi exporturi, am avut mai multe magazine alimentare, între care am avut, împreună cu soţia - şi soţia o gestionează în continuare - şi o patiserie. Care nu e o mare patiserie, să nu credeţi... eu aş fi renunţat de mai mult timp”, a explicat Marcel Ciolacu, miercuri seară, în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”. 
 
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
El a spus că acea patiserie funcţionează în continuare.
 
Liderul PSD a afirmat că şi-ar dori să ştie să facă covrigi şi că va merge într-o covrigărie pentru a învăţa acest lucru.
 
”Funcţionează. Soţia mea se ocupă. Pe urmă eu am hotărât să intru în politică, în acel moment toate spaţiile comerciale pe care în timp le-am cumpărat le-am luat şi le-am închiriat şi m-am ocupat de altceva în viaţă”, a explicat Ciolacu.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.